Tekstbase - kontekst
Du er på side 78 af 80 sider (Side bl. e7v i forlægget)
Document Buttons
C. Faarekiød i sit egit Saad.
SIud Kiødet vel. Naar det er sødet/ saa sie en deel aff Saadet
særdelis fra/ oc giff der vdi god Edicke/ tag Salvieblad oc kast der vdi/ oc siud
dette paa ny tilsammen/ saa haffuer du en velsmagendis Ret/ saa eenfoldeligen
koget.
Register til denne lille Kogebog: At finde huert Stycke met sit
Tal hoss.
- Om Bagning. 1.
- Om Brygning. 2.
- Om Brendevjn. 3.
- Om Edicke. 4.
- Kogen. 5.
- Kaal at koge. 6.
- Græszkar. 7.
- Kirsebær/ Suedsker. 8.
- Kirsebær Mosz. 9.
- Sild at koge. 10.
- Atskillige[ ]slags stegt vildbrad at indsylte. 11.
- Lammehoffueder/ Fødder/ Callune/ Feedtarme/ Leffueren/ etc. at beholde Vinteren offuer. 12.
- Negenangen/ Helleflønder/ Aal/ oc anden fersk Fisk at indsylte. 13.
- Lage at siude/ som kand brugis til Fisk/ Aaret igiennem. 14.
- Røget Kiød met en hast at bekomme. 15.
- Vilt aff Fule oc Diur om Sommeren at foruare. 16.
- Grøne Erter at siude/ at de ey bliffue vandiske. 17.
- Gaase Vildbrad at foruare. 18.
- Ryllet Callun at siude,