Tekstbase - kontekst
Du er på side 79 af 80 sider (Side bl. e8r i forlægget)
Document Buttons
- oc indsyltet at henlegge. 19.
- Leffuerpølse. 20.
- B[r]advurst. 21
- Lax at spege. 22.
- Krafft Høns. 23.
- Smør at foruare Aaret igiennem/ at det ey bliffuer harskt. 24.
- Mosz til steeg/ snart. 25
- En god Suppe. 26.
- Røde Beder at salte. 27.
- Lutendranck at giøre. 28.
- Huid Miød at giøre. 29.
- Honning at klare. 30.
- Paasteeg aff vnge Høns/ Aggerhøns/ Duer/ etc. 32.
- Vandsuppe. 33.
- Fersk Lammekiød. 34.
- Høns met saad. 35.
- Meelvelling. 36.
- Pølse aff Lammeleffuer/ met Hinden om. 37.
- Eg at koge. 38.
- Lang huid Kaal. 39.
- Melck. 40.
- Eble met Eg. 41.
- Eblegrød. 42.
- Fersk Gedde. 43. 50 [5]3.
- Gedepølse. 44.
- Kaal at sylte. 45.
- Spege Skincker. 46.
- Knapvurst. 47.
- Spidfisk. 48.
- Klotzer. 49
- Karper vdi Nellicken Saad. 51.
- Hackede Fisk. 54.
- Pølse aff Fisk. 55.
- Paasteeg aff Fisk. 56.
- Rehemosz aff Fisk. 57.
- Mosz aff ferske Gedde. 58.
- Figen at steege. 59.
- Eblemosz. 60.
- Pæremosz. 61. 66.
- Mosz aff Peberkage. 62.
- Mosz aff Øel. 63.
- Mosz aff Erter. 64.
- Mosz aff sure Kirsebær. 65.
- Eble i smør at bage. 67.
- Krebs at koge. 68.
- Fersk Fisk/ vnge Høns eller Fule/ at siude i vrter. 69.
- Spinat paa Vngerske. 70.
- Zibebe at koge. 71.
- Martzipan. 72.
- Mosz aff Peberkage. 73
- Mosz aff Rijsz. 74.
- Confect aff Hyldeblomster. 75.
- Mosz aff Eg. 76.
- Egost. 77.